Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Brasovul ofera cele mai scumpe penthouse-uri din afara Capitalei

I.D. Piaţa Imobiliară /

Brasovul este orasul in care se gasesc cele mai scumpe penthouse-uri din provincie. Costurile proprietatilor de lux din orasul de la poalele Tampei devanseaza cu mai bune de 50% celelalte orase ale tarii, arata portalul imobiliar imobiliare.ro.

Astfel, cel mai scump apartament scos la vanzare in Brasov costa 700.000 de euro. Locuinta ocupa ultimele trei etaje (un etaj propriu-zis plus doua nivele de mansarda) ale unui imobil construit in anul 2010 in centrul istoric al orasului. Proprietatea dispune de o suprafata utila de 290 de mp si cuprinde sase camere, patru bai, o bucatarie si trei balcoane.

Un alt penthouse din zona Brasovului vechi are un pret cerut de 499.000 de euro. Proprietatea este complet mobilata, are o suprafata utila de 300 de mp si dispune de patru camere, trei bai, o bucatarie, doua balcoane si doua locuri de parcare.

In Constanta preturile locuintelor de lux scad simtitor. Cel mai scump penthouse se ridica la pretul de 279.000 de euro. Proprietatea este situata intr-un imobil construit in anul 2008.

265.000 de euro este pretul cerut pentru un apartament situat la etajul superior al unui bloc construit in anul 2008 in zona Faleza Nord. Proprietatea dispune de o suprafata utila de 265 de mp si este formata din cinci camere, o bucatarie si trei bai.

In Cluj-Napoca cel mai scump penthouse este scos la vanzare pentru 260.000 de euro. Acesta ocupa ultimele doua etaje din sapte ale unui bloc de apartamente construit in anul 2008 in zona Buna Ziua. Locuinta are cinci camere (plus trei bai si o bucatarie) si dispune de o suprafata utila de 205 mp, la care se adauga 148 de mp de terasa.

Tot in Cluj-Napoca 240.000 de euro este pretul cerut pentru un penthouse de 240 de mp utili (plus 32 de mp de terasa) amplasat intr-un bloc construit in 2009 in zona Andrei Muresanu. Locuinta are trei camere, trei bai si o bucatarie.

In capitala Banatului, Timisoara, un penthouse ce ocupa ultimele doua etaje din patru ale unui imobil construit in 1992 este scos la vanzare la un pret de 250.000 de euro. Situata in zona Dorobantilor, locuinta dispune de o suprafata utila de 220 de mp, distribuita intre cinci camere, o bucatarie, trei bai si trei balcoane. Proprietatea dispune si de doua locuri de parcare.

240.000 de euro este pretul cerut pentru un apartament de tip duplex dintr-un imobil nou (constructie 2011) situat in centrul Timisoarei. Proprietatea are o suprafata utila de 135 de mp si este formata din patru camere, doua bai, bucatarie si doua terase.

Iasiul intra in topul penthouse-urilor cu o proprietate situata in zona Copou. Suma solicitata pentru aceasta locuinta este de 199.000 de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 180 de mp si face parte dintr-un imobil cu cinci etaje construit in anul 2011. Locuinta este complet mobilata, are patru camere, o bucatarie, doua bai si trei balcoane.

Un pret apropiat - 198.000 de euro - are un alt apartament similar din zona Copou, amplasat insa intr-un bloc cu cinci nivele construit in 2007. Locuinta are o suprafata utila de 180 de mp si este compusa din cinci camere, bucatarie, doua bai si terasa.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional