Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

BUCUREŞTI:Flash Office Solutions a închiriat 600 mp într-o clădire de birouri

V.B. Piaţa Imobiliară /

Ilinca Dumitru, Sales Coordinator, Flash Office Solutions

Ilinca Dumitru, Sales Coordinator, Flash Office Solutions

Compania Flash Office Solutions a preluat un spaţiu de circa 600 metri pătraţi în clădirea de birouri Armand Business Center din centrul Capitalei (unde îşi va deschide cel mai important sediu operaţional din Bucureşti), Colliers International România intermediind tranzacţia, conform unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Armand Business Center este o clădire de birouri livrată în aprilie 2013 si având o suprafaţă închiriabilă totală de 3.200 mp. Imobilul beneficiază de vizibilitate şi acces foarte bun în centrul oraşului, fiind localizată foarte aproape de Centrul Vechi.

Decizia Flash Office Solutions de a-şi stabili sediul în Armand Business Center a survenit în urma unei analize a pieţei de birouri, care a inclus mai multe clădiri din Bucureşti.

În primul trimestru al acestui an, divizia de Birouri din Colliers International Romania a intermediat 10 tranzacţii cu spaţii de birouri în Capitală, cu o suprafaţă cumulată de aproximativ 27 mii mp.

Cu o cotă de 43% pe piaţa spaţiilor de birouri din Bucureşti, Colliers International este o firmă de consultanţă imobiliară, cu peste 15.800 de specialişti care lucrează în 485 de birouri din 63 de ţări. Subsidiară a FirstService Corporation, Colliers oferă servicii de la brokeraj, property şi asset management, project management, investiţii şi consultanţă, evaluări, până la studii de piaţă sau produse adresate băncilor.

Flash Office Solutions este un centru de instant&serviced offices, care asigură clienţilor la costuri fixe spaţii de birouri complet echipate şi mobilate, pentru perioade flexibile.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional