Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

BUCUREŞTI:JLL a asistat Raiffeisen Evolution în vânzarea Promenda Mall

V.B. Piaţa Imobiliară /

JLL a asistat Raiffeisen Evolution în vânzarea Promenda Mall

JLL a reprezentat dezvoltatorul austriac Raiffesen Evolution în vânzarea Promenada Mall din Capitală, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 38.209 mp, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Promenada Mall, inaugurat în octombrie 2013, este cel mai nou mall din Bucureşti, fiind situat în noua zonă de afaceri Floreasca-Barbu Văcărescu. Centrul găzduieşte numeroşi retaileri locali şi internaţionali şi are o terasă multifuncţională pe acoperiş.

Raiffeisen Evolution este o companie imobiliară austriacă, operând în Austria, Europa Centrală şi de Est. Portofoliul include clădiri rezidenţiale şi de birouri, precum şi centre comerciale şi hoteluri, proprietăţi cu utilizare mixtă şi alte tipuri de proprietăţi imobiliare destinate pieţelor specializate. Compania a finalizat cu succes multe proiecte naţionale şi internaţionale de la înfiinţarea sa în 2003. De atunci, a creat un portofoliu total de 919.000 mp şi a investit 2,1 miliarde euro în dezvoltări imobiliare.

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale şi de management al investiţiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clienţilor care doresc să deţină, închirieze sau investească în proprietăţi imobiliare. Cu venituri anuale globale de 4 miliarde dolari, JLL activează în 75 de ţări şi peste 1.000 de locuri din lume. Operând în numele clienţilor săi, compania oferă servicii de management şi servicii imobiliare externalizate, având un portofoliu de aproximativ 280 milioane mp şi un volum total al investiţiilor de 99 miliarde dolari din vânzări, achiziţii şi finanţări la nivel global în 2013. Divizia de management al investiţiilor (LaSalle Investment Management) administrează active imobiliare de 48 miliarde dolari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional