Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Burcu Uygurcetin, noul şef de retail la Benevo

V.B. Piaţa Imobiliară /

Echipei manageriale Benevo i se alătură Burcu Uygurcetin este noul şef de retail al Benevo, domnia sa alăturându-se, astfel, echipei de conducere ce îi include pe Michael Topolinski, Aviram Mor, Blake Horsley şi Mathieu de Bruin, conform unui comunicat remis azi redacţiei.

"Sunt foarte fericit să mă alătur echipei Benevo care va introduce proiecte de retail de clasă mondială pe piaţa românească. După ce am lucrat timp de aproape 10 ani pe piaţa imobiliară românească, la GTC şi Anchor Grup, sunt cu adevărat încântat sa încep această nouă provocare la Benevo, alături de o echipă foarte puternică", a declarat Burcu Uygurcetin.

Benevo este unul dintre cei mai mari dezvoltatori activi din ţara noastră. În prezent, principalul proiect al companiei este Victoria City Center.

Prima fază a proiectului de construcţie a Victoria City Center este programată să înceapă la mijlocul acestui an, inaugurarea fiind programată pentru septembrie 2015.

Victoria City Center este un centru comercial de 60 de mii de metri pătraţi, suprafaţă închiriabilă (GLA), şi proiect de birouri în nord-vestul Capitalei, lângă staţia de metrou Jiului. Centrul comercial (agent Colliers International) va fi legat de un hypermarket Cora, dar va găzdui şi mărci de modă importante: H&M, C&A, Mango şi Deichman. La acestea, se adaugă Cine Grand, un cinematograf cu opt săli.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional