Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Business Park in apropierea Aeroportului Baia Mare

I.D. Investiţii /

Business Park in apropierea Aeroportului Baia Mare

Consiliul Judetean Maramures intentioneaza sa demarezeze cat mai repede proiectul de constructie a unui Business Park in apropierea Aeroportului International Baia Mare.

Obiectivul de investitie va cuprinde un parc industrial, un hotel, baza logistica pentru depozitarea marfurilor, spatii de productie, depozite, precum si un terminal cargo pentru transportarea marfurilor pe cale aeriana. Mai mult, pe langa aeroport vor fi cai de acces din Drumul European 58 si legaturi spre linia ferata Baia Mare-Satu Mare.

"O investitie de tipul Business Park este una pe termen lung, ceea ce creeaza in primul rand locuri de munca. Apoi, aspectele economice favorabile atat interne, cat si internationale. Asadar, nu se pune problema sprijinului din partea autoritatilor judetului. Important este sa fie respectate toate caile legale in incheierea acordurilor, cu respectarea clauzelor prevazute in contracte.", a subliniat Mircea Man, Presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Primaria Baia Mare si Consiliul Judetean Maramures vor pune la dispozitia viitorului antreprenor terenul necesar. Totodata, autoritatile locale se va ocupa de introducerea gazului, energiei electrice si a canalizarii.

Urmatorul pas in vederea demararii proiectului este organizarea unei licitatii pentru alegerea atreprenorului general. Concernul spaniol Habitania Carpatos s-a aratat deja interesat de proiect.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional