Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Capitala Moldovei ofera cele mai ieftine apartamente din tara

I.D. Piaţa Imobiliară /

Capitala Moldovei ofera cele mai ieftine apartamente din tara

Brancoveanu, Calea Girocului si zona Lipovei cele mai ieftine zone din Timisoara

Cumparatorii din Timisoara care cauta apartamente noi cu doua camere si au un buget limitat se pot indrepta spre zonele Lipovei, Dambovita sau Braytim, unde pot gasi oferte ce pleaca de la 30.000-35.000 de euro pentru unitati cu o suprafata utila de 35-40 mp. In acelasi timp, cele mai ieftine apartamente noi cu trei camere sunt disponibile in Brancoveanu, Calea Girocului si zona Lipovei, unde preturile pornesc de la 42.000 de euro pentru unitati cu suprafete medii de 70 mp.

Apartamente de la 20.000 de euro langa Cluj-Napoca

Cele mai accesibile apartamente noi cu doua camere din Cluj-Napoca se gasesc in cartierele Manastur, Buna Ziua si Iris. In aceste zone, cumparatorii pot opta pentru o locuinta cu o suprafata utila de 40-50 mp pentru preturi ce pornesc de la 30.000 de euro. Pe de alta parte, cele mai ieftine apartamente noi cu trei camere se gasesc in Manastur, Dambul Rotund si Zorilor, unde o unitate de 60 mp este scoasa la vanzare la un pret de 50.000 de euro. Un caz aparte il reprezinta apartamentele din Floresti, zona de la periferia orasului Cluj-Napoca unde s-a construit foarte mult in perioada de boom. Desi din punct de vedere tehnic apartamentele de aici nu fac parte din oras, merita mentionate prin prisma preturilor care pornesc de la 20.000 de euro pentru un apartament cu doua camere si o suprafata utila de 40 mp, respectiv de la 30.000 de euro pentru un apartament nou cu trei camere si o suprafata minima de 60 mp.

Brasov: Cele mai bune oferte pentru trei camere 45.000 - 50.000 de euro

Cele mai ieftine apartamente noi cu doua camere din Brasov pot fi gasite in zonele Tractorul, Bartolomeu sau zona Noua. In aceste cartiere, preturile pentru o astfel de locuinta cu o suprafata medie de 40 mp incep de la 34.000 - 35.000 de euro. In ceea ce priveste unitatile cu trei camere, cele mai accesibile oferte se intalnesc in zonele Garii, Avantgarden si Tractorul, unde, pentru suprafete ce pornesc de la 60 mp, ofertele incep de la 45.000 - 50.000 de euro.

Tomis III cea mai ieftina zona pe segmentul trei camere din Constanta

In Constanta, cele mai accesibile apartamente noi cu doua camere se gasesc in zonele Inel I, Inel II si Poarta 6, unde oferta incepe de la 30.000 de euro pentru o locuinta de 45 mp utili. Cele mai ieftine apartamente noi cu trei camere se gasesc in Tomis III, KM 4+5 sau Primo. Locuintele din aceasta categorie cu o suprafata utila de 60-70 mp pot fi gasite aici la preturi ce pornesc de la 50.000 - 54.000 de euro.

70 mp la 50.000 de euro in Iasi

Cumparatorii din Iasi pot accesa apartamente noi cu doua camere si o suprafata utila de 50 mp la preturi ce pornesc de la 28.000 - 30.000 de euro. Cele mai multe oferte de acest fel se gasesc in zonele Pacurari sau Nicolina. Pe de alta parte, in Tatarasi sau Galata, pot fi gasite apartamente noi cu trei camere cu o suprafata utila de 70 mp la preturi ce pornesc de la 50.000 de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional