Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Care sunt cele mai mici chirii din marile orase?

A.D. Piaţa Imobiliară /

Care sunt cele mai mici chirii din marile orase?

Cele mai accesibile garsoniere din Bucuresti au fost scoase la inchiriere la preturi incepand de la 400 de lei pe luna (n.r. aproximativ 90 de euro). Cu o astfel de suma poate fi ocupata o garsoniera confort 3 de 15 mp din cartierul Drumul Taberei, potrivit portalului Imobiliare.ro.

Pentru locuinte confort 1 sau 2, situate in cartierele "muncitoresti" ale Capitalei, preturile incep de la 150-160 de euro pe luna. Pe segmentul locuintelor cu trei camere, chiriile din Bucuresti pornesc de la 200 de euro pe luna.

In Timisoara, cea mai mica chirie este tot de 400 de lei pe luna, reprezentand pretul solicitat pentru o camera la mansarda unei vile. Pentru o garsoniera propriu-zisa, chiriile incep de la 130 de euro pe luna, iar pentru apartamentele cu doua camere de la 150 de euro pe luna. Pe segmentul locuintelor tricamerale, se regasesc apartamente de la 200 de euro pe luna.

Potrivit Imobiliare.ro, la Brasov, chiriile pentru garsoniere pornesc de la 150 de euro pe luna, in timp ce apartamentele cu doua camere sunt oferite la chirii incepand cu 180-190 de euro. La trei camere, chiriile solicitate de proprietari pornesc de la 200 de euro.

In Constanta, cele mai mici chirii pentru garsoniere se situeaza in jurul sumei de 150 de euro pe luna. La preturi similare pot fi inchiriate insa si locuinte de doua camere, iar cu 150-200 de euro pot fi gasite si locuinte cu trei camere.

Cluj-Napoca pune la dispozitia chiriasilor garsoniere de la 160-170 euro pe luna si apartamente cu doua camere incepand cu 150-180 de euro pe luna. La trei camere, chiriile minime se situeaza in jurul a 200-210 euro.

In capitala Moldovei, Iasi, pentru cele mai accesibile garsoniere este ceruta suma de 130-140 de euro pe luna, in timp ce apartamentele cu doua camere pot fi inchiriate si cu 160 deeuro pe luna. In schimb, pretul minim pentru apartamentele de trei camere este de 200-250 de euro pe luna, conform aceleiasi surse.

Peste 9.300 de apartamente au fost scoase la inchiriat in cele 6 orase mari ale Romaniei prin platforma "Targul de chirii", lansata de portalul Imobiliare.ro.

Proiectul se va desfasura exclusiv online in saptamana 9 septembrie - 15 septembrie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional