Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Caroli Foods s-a relocat în Anchor Plaza

C.P. Piaţa Imobiliară /

Caroli Foods s-a relocat, în luna iulie, în clădirea de birouri Anchor Plaza, ocupând un spaţiu de aproximativ 1.000 mp. Relocarea s-a realizat în urma unui studiu de analiză comparativă a ofertelor, efectuat de compania de consultanţă imobiliară RealTime, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Selecţia a fost realizată dintr-un număr de 14 de clădiri de birouri calificate dintr-un total de 250 de clădiri de birouri din Bucureşti, luându-se în considerare calitatea spaţiilor, clasa centrelor de afaceri şi necesităţile de business ale companiei Caroli Foods.

Un criteriu definitoriu în alegerea spaţiului a fost locaţia, zona de Vest fiind zona în care compania Caroli Foods a funcţionat în ultimii ani şi proximitatea faţă de principalii parteneri de afaceri.

Prezenţa mijloacelor de transport în comun şi a centrului comercial asigură confort suplimentar pentru angajaţii companiei, ceea ce a constituit un alt argument pentru decizia de relocare.

În noul sediu situat în Anchor Plaza vor fi administrate şi coordonate toate activităţile grupului care contribuie la o cifră de afaceri anuală de peste 120 de milioane euro - inclusiv producţia din cele doua fabrici (Piteşti şi Tulcea) şi activitatea de distribuţie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional