Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Carrefour va deschide pana la finele anului un hipermarket in Galati

C.T. Investiţii /

Carrefour va deschide pana la finele anului un hipermarket in Galati

Carrefour Romania va inaugura pana la sfarsitul anului curent un nou hipermarket, in incinta centrului comercial Shopping City Galati, dezvoltat de NEPI, pe bulevardul George Cosbuc nr. 251.

In cursul lunii iunie 2013, cele doua companii au agreat termenii comerciali privind prezenta unui hipermarket Carrefour in suprafata totala de 9.600 mp in cel mai nou centru comercial al orasului Galati, a carui inaugurare este prevazuta de catre dezvoltator pentru trimestrul al patruluea al anului 2013.

Shopping City Galati va fi ridicat pe un teren in suprafata de aproximativ 12 hectare si va include, pe langa hipermarket-ul Carrefour, si un ,,shopping mall"" de aproximativ 20.000 mp precum si o zona de divertisment si un food court. Totodata, noul centru comercial va dispune de peste 1.400 locuri de parcare cu acces din bulevardele adiacente.

Grupul Carrefour in Romania, numara 122 magazine dintre care: 24 de hipermarket-uri, 69 de supermarket-uri si 28 de magazine de proximitate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional