Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cartierul Prima din Oradea, un proiect de succes

Advertorial Piaţa Imobiliară /

Cartierul Prima din Oradea, un proiect de succes

Mai mult decat un ansamblu rezidential, Cartierul Prima este cea mai mare familie a municipiului Oradea. Am pornit la drum spre cel mai ambitios proiect rezidential din oras, iar cele peste 1000 de apartamente construite la standarde europene ne confirma reusita eforturilor. Astazi Cartierul Prima inseamna acasa pentru peste 600 de familii satisfacute de alegerea lor. Situat in Nufarul, o zona dinamica si flexibila a orasului, Cartier Prima iti ofera garantia unui camin modern si sigur, realizat la cele mai inalte standarde de calitate. Deoarece proiectul nostru a fost de la bun inceput unul dinamic şi ambiţios, am ales pentru Cartierul Prima o zona a Oradiei aflata intr-o continua dezvoltare. Am construit alaturi de lideri din domeniul constructiilor, 17 blocuri noi, cu cea mai noua tehnologie respectand standardele europene. Astfel, am reusit sa creem pentru tine ambientul perfect: o oaza de liniste si relaxare ferita de aglomeratia orasului si totusi la doar 5 minute distanta de cele mai importante facilitati ale municipiului Oradea. Atat in momentul alegerii locatiei cat si in cadrul proiectului am acordat o atentie deosebita spatiilor verzi.

Cartierul Prima este cea mai mare familie de oradeni, o comunitate dinamica si sigura. Alege o viata fara griji pentru tine si familia ta, chiar din Prima zi! In Cartierul Prima ai apartamente finisate la cheie in constructii noi si moderne, preturi croite pentru fiecare buzunar (preturi promotionale) si toate modalitatile de plata posibile: credit prin programul "Prima Casa", rate la dezvoltator si plata in transe.

Nota: Conform FNGCIMM, Programul "Prima Casa" dispune de suficiente fonduri in 2013 pentru a face fata ritmului actual al cererilor pentru achizitia de locuinte prin instrumentul guvernamental, a declarat Irina Constantinescu, director coordonator al Fondului National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, in cadrul Conferintei Nationale a Brokerilor Imobiliari.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional