Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cartierul sibian Vasile Aron intra in reabilitare

A.D. Investiţii /

Cartierul sibian Vasile Aron intra in reabilitare

La Sibiu au inceput lucrarile de modernizare a infrastructurii cartierului Vasile Aaron, primul cartier sibian care va intra în reabilitare. Pentru acest obiectiv a fost alocat in acest an suma de 1,25 milioane lei. Fondurile necesare vor fi completate din bugetul de investitii pe anul 2013.

Primele trei strazi pe care incep lucrarile la reteaua de apa sunt: Iezer, Soimului si Sureanu. Lucrarile vor fi continuate pe alte 10 strazi.

"Reconfigurarea intregului cartier Vasile Aron incepe cu reabilitarea retelelor de apa. După finalizarea retelelor vor fi reparate strazile si aleile, vor fi reconfigurate locurile de parcare si vor fi inbunatatite zonele verzi si locurile de joaca din acest cartier. Lucrarile in cartierul Vasile Aron vor continua si in anul 2013. Vom executa acest tip de lucrari in toate cartierele sibiene, pe rand, in anii următori" a declarat primarul Klaus Iohannis la inceperea lucrarilor.

Lucrarile de pe strada Iezer vor fi finalizate in aproximativ trei saptamani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional