Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Casă din Toronto, vândută cu 613.000 de dolari peste preţul cerut

Piaţa Imobiliară /

Sursa foto: www.theglobeandmail.com / ROYAL LEPAGE REAL ESTATE SERVICES LTD., JOHNSTON AND DANIEL DIVISION

Sursa foto: www.theglobeandmail.com / ROYAL LEPAGE REAL ESTATE SERVICES LTD., JOHNSTON AND DANIEL DIVISION

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    O casă cu trei dormitoare din nordul oraşului canadian Toronto, situată pe 174 Cranbrooke Ave., s-a vândut în martie cu peste două milioane de dolari, preţ cu 600.000 de dolari mai mare decât cel cerut de proprietar, informează Zero Hedge, citând The Globe and Mail.

    Imobilul, scos la vânzare prin divizia Johnston and Daniel aparţinând agenţiei Royal LePage Real Estate Services Ltd., a fost înstrăinat după numai şase zile de la listare.

    Casa a mai fost vândută în august 2014, cu 1.065.000 de dolari, iar acum, în februarie 2022, a fost cumpărată la un preţ aproape triplu. Vânzătorul a cerut 1,995 milioane de dolari pe imobil, dar acesta a fost înstrăinat pe 2,608 milioane de dolari, conform sursei citate.

    The Globe and Mail menţionează că această casă a fost "renovată la scară largă" în 2017, operaţiune care i-a dat în plus o baie modernă la etaj, iar la parter o nouă zonă de luat masa, deschisă, şi o bucătărie cu aparate electrocasnice din oţel inoxidabil şi o insulă masivă". Noul living are un şemineu, respectiv un birou cu ieşire pe o punte.

    Imobilul a atras aproximativ 80 de potenţiali cumpărători când a fost scos pe piaţă.

    Brayden Irwin, unul dintre agenţii care au listat casa pentru vânzare, a declarat: "Nu am făcut nicio sesiune deschisă de vizionare a locuinţei, noi considerând că persoanele interesate, cumpărători serioşi, doresc să vadă casa într-un cadru privat, singuri cu agenţii lor. Primeşti un răspuns mai bun din partea pieţei atunci când faci asta, iar potenţialul cumpărător nu este deranjat de alte persoane".

    Casa a primit şapte oferte serioase, iar Brayden Irwin a mai spune, citat de The Globe and Mail: "Trei oferte au fost semnificativ mai mari decât celelalte, ceea ce arată că exis­tă o mulţime de cumpărători serioşi pe piaţă".

    Brayden Irwin a mai declarat că mulţi oameni au fost interesaţi de această casă datorită apropierii sale de John Wanless - o şcoală primară populară.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional