Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Case de vacanta pentru toate bugetele

I.D. Piaţa Imobiliară /

Case de vacanta pentru toate bugetele

Bugetul necesar pentru achizitionarea unei case de vacanta in Romania poate varia de la 10.000 de euro la preturi ce depasesc usor pragul de un milion de euro in functie locatie, dimensiuni si finisaje, potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro.

Vila de lux la oras depaseste 1 milion de euro

In Constanta, o vila cu 10 camere situata chiar la malul marii, in imediata apropiere a portului Tomis, este scoasa la vanzare la un pret de 1,49 de milioane de euro. Constructia a fost ridicata in anul 2010, pe structura D+P+1E+M, are o suprafata utila de 475 de mp (la care se adauga suprafata teraselor, de circa 200 de mp) si este amplasata pe un teren de 500 de mp. Locuinta este complet mobilata si este dotata cu pivnita, crama, jacuzzi, gradina amenajata, spatii de agrement si cinci locuri de parcare.

In Sibiu, aproape de centrul istoric al orasului, o vila cu cinci camere (living si patru dormitoare) este scoasa la vanzare la un pret de 1,25 de milioane de euro. Proprietatea are o suprafata utila de 589 de mp, teren de 650 de mp si este dotata cu sistem de incalzire prin pardoseala, pivnita, garaj, gradina de vara.

In Sinaia, judetul Prahova, o vila construita in anul 2002 este scoasa la vanzare la un pret de 1,15 milioane de euro. Proprietatea cu o suprafata construita de 932 de mp, structurata pe D+P+2E+M, si cuprinde 10 camere si opt bai. Locuinta dispune de pivinita, crama, jacuzzi, supraveghere video, gradina amenajata, spatii de agrement.

Casa la sat, cu gradina, livada si vie

La polul opus, segmentul second-home ofera optiuni si pentru aceia care isi doresc o casa de vacanta, dar au la dispozitie un buget redus pentru aceasta. O casa mica cu teren poate fi cumparata, in unele zone ale tarii, chiar si cu 10.000 de euro.

In judetul Arad, satul Cermei, o casa cu patru camere de 100 de mp utili are un pret cerut de 10.500 de euro. Constructia a fost ridicata in anul 1970, pe un teren de 1.439 de mp, si este conectata la utilitati (curent, apa, canalizare).

In judetul Mures, localitatea Laslau Mare, o casa cu patru camere, construita in anul 1992, are un pret cerut de 10.000 de euro. Locuinta are o suprafata utila de 80 de mp, este conectata la utilitati si dispune de un teren de 2.600 de mp.

In judetul Bihor, satul Crestur, o casa cu doua camere de 56 de mp utili are un pret cerut de 40.000 de RON (aproape 9.000 de euro). Proprietatea include si un teren de 4.300 de mp, cultivat cu gradina, pomi fructiferi si vie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional