Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Case executate silit la pret de apartament

I.D. Piaţa Imobiliară /

Case executate silit la pret de apartament

Casele executate silit se vand in Capitala si in orasele mari la preturi comparabile cu segmentul apartamentelor, de pana in 60.000 de euro, potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro.

O locuinta unifamiliala poate fi cumparata in Bucuresti chiar si cu jumatate din aceasta suma, in urma reducerii de 25% aplicate dupa prima licitatie. Astfel de case sunt amplasate in zonele periferice, nu au o suprafata foarte mare, iar terenul aferent este mai mic de 500 de mp.

In zona Tei, o casa cu trei camere, cu amprenta la sol de aproape 50 de mp, construita in 1970, are un pret de pornire de 28.500 de euro (pret redus cu 25%). Locuinta este amplasata pe un teren de 123 de mp, in apropiere de Lacul Plumbuita.

In apropiere de soseaua Alexandriei, o casa formata din trei camere si dependinte poate fi achizitionata incepand cu 30.750 de euro (- 25%). Constructia are o amprenta la sol de 59 de mp si este amplasat pe un teren de 250 de mp.

In zona de sud a Capitalei, in apropiere de soseaua Industriilor, o casa de 74 de mp este scoasa la licitatie pentru aproximativ 32.700 de euro (-25%). Locuinta este compusa din trei camere plus dependinte si dispune de un teren de aproape 250 de mp.

In sectorul 1 al Capitalei, in apropiere de soseaua Odaii, o locuinta cu trei camere poate fi achizitionata la executare silita cu 60.000 de euro. Casa are o suprafata utila de 87 de mp si dispune de un teren de 640 de mp.

60.000 de euro pentru o vila cu 6 camere, in Cluj

Oferte similare pot fi gasite si in celelalte mari orase ale tarii. In Constanta, spre exemplu, o casa cu teren poate fi achizitionata in zona Anghel Saligny la un pret de 27.675 de euro. in Iasi, in zona Aurel Vlaicu, o casa de 83 de mp cu teren de 288 de mp este scoasa la licitatie pentru circa 42.000 de euro. Tot in capitala Moldovei, o locuinta de 67 de mp si teren de aproape 180 de mp, situata in apropiere de strada Sf. Lazar, are un pret cerut de circa 43.450 de euro.

In Cluj-Napoca, pe de alta parte, o locuinta unifamiliala cu sase camere (patru dormitoare, living si sufragerie), structurata pe subsol, parter si mansarda, cu teren de 513 mp, este scoasa la vanzare pentru 60.000 de euro. In Brasov, pe strada Tomis, o casa cu suprafata construita de 82 de mp, ridicata in anul 1957, are un pret cerut de aproximativ 58.300 de euro. Locuinta este structurata pe demisol si parter si dispune de un teren de 190 de mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional