Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Case mai ieftine în ansamblul Green City

C.P. Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial Green City pune în vânzare, începând de astăzi, 20 de case, la preţul de 90.476 euro, plus TVA de 5%, adică peste 25.000 de euro mai puţin faţă de preţul de bază, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

Promoţia este valabilă timp de 30 de zile, iar cei care cumpără locuinţele în primele 2 săptămâni ale lunii noiembrie se pot muta până la Crăciun având în vedere că acestea sunt deja construite şi intabulate.

Cele 20 de locuinţe incluse în promoţie, denumite Neva Economic Basic fac parte din ultima alveolă construită în 2010 în faza a doua a ansamblului Green City.

Casele au patru camere, o suprafaţă construită de 153,44 metri pătraţi, iar loturile de teren standard au între 187 mp şi 250 mp.

Preţul de vânzare fără discount al caselor este de 120.392 de euro, cu TVA inclus, astfel că dezvoltatorul oferă pe perioada promoţiei o reducere de 20%.

"Locuinţele au pereţii interiori finisaţi, există centrală termică, calorifere, aparatajul electric şi oferim posibilitatea personalizării gresiei, faianţei, parchetului, a uşilor şi a obiectelor sanitare. Primii clienţi care semnează fişa de finisaje vor fi primii la care echipele de finisaje interioare vor începe să lucreze şi se vor muta în casa nouă de Crăciun. Am dorit prin această promoţie să facem un cadou special de Crăciun în primul rând celor care au depus aplicaţii la bănci, iar sumele pre-aprobate de bănci au fost mai mici decât ceea ce aveau nevoie pentru a cumpăra o casă în Green City. În limita numărului de case aflate la promoţie, de această ofertă poate beneficia oricine vrea să se mute într-o casă nouă de sărbători", a declarat Alexandru Petrescu, directorul de vânzări Green City.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional