Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cate luni trebuie sa treaca pentru aprobarea unei documentatii de atribuire?

I.D. Investiţii /

De mai bine de doua luni Autoritatea Nationala pentru Reglementarea si Monitorizarea Achizitiilor Publice si Consiliul Judetean Brasov nu reusesc sa fie pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste documentatia de atribuire pentru contractarea serviciilor de asistenta pentru constructia unei instalatii de cogenerare energetica a deseurilor in Brasov.

Pana la momentul de fata ANRMAP a respins documentatia de atribuire a proiectului de doua ori. Consiliul Judetean Brasov, beneficiarul proiectului, a transmis pentru prima data documentatia in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, in data de 6 februarie 2012, fiind respinsa in data de 21 februarie.

Autoritatea contractanta a retransmis documentatia de atribuire in data de 14 martie, fiind respinsa in data de 3 aprilie ca urmare a faptului ca autoritatea contractanta nu si-a insusit observatiile venite dinspre ANRMAP.

Pana in data de 13 aprilie CJ Brasov nu depusese inca o data documentatia de atribuire.

Contractul in cauza cuprinde servicii de asistenta si consultanta tehnica, economico-financiara si juridica pentru proiectul "Constructia instalatiei de valorificare energetica cu cogenerare a deseurilor municipale generate in judetul Brasov".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional