Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cazinoul din Constanta va fi readus la fosta glorie

I.D. Investiţii /

Cazinoul din Constanta va fi readus la fosta glorie

Indicatorii tehnico-economici pentru consolidarea si restaurarea Cazinoului din Constanta au fost aprobati in cadrul sedintei de Guvern din data de 4 ianuarie 2011.

Valoarea totala a investitiei este de 39,229 de milioane de lei, inclusiv TVA. Finantarea obiectivului de investitii se face de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in limita sumelor aprobate anual cu aceasta destinatie.

Constructia este amplasata pe un teren in suprafata de 3.108,0 mp. Cladirea se desfasoara pe subsol, parter, etaj si mansarda, cu o suprafata construita la sol de 1.598,81 mp si o suprafata desfasurata de 3.844,56 mp.

Cladirea, neglijata ani de zile, se gaseste in prezent intr-o stare avansata de degradare, necesitand lucrari de consolidare si restaurare.

Implementarea proiectului va dura 24 de luni. Dupa finalizarea lucrarilor Cazinoul din Constanta va fi predat pentru administrare Consiliului Local din Constanta si va fi redat circuitului public.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional