Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CB Richard Ellis raportează creşterea veniturilor pentru 2010

F. A. Piaţa Imobiliară /

CB Richard Ellis (CBRE), cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume, a raportat câştiguri în creştere atât pentru ultimul trimestru al anului 2010, cât şi la întreg nivelul anului trecut, arată un comunicat remis redacţiei.

Pentru 2010, CBRE a raportat o cifră de afaceri de 5,1 miliarde dolari, o creştere de 23% faţă de rezultatele înregistrate în 2009, de 4,2 miliarde dolari. Profitul operaţional pentru 2010 a crescut cu 74% faţă de anul anterior de la 372,1 milioane dolari în 2009 la 647,5 milioane dolari.

Pentru trimestru al patrulea (T4), veniturile totale au fost de 1,7 miliarde dolari, o creştere de 27% faţă de 1,3 miliarde dolari înregistrate în T4 2009. Aceasta reprezintă cea mai importantă creştere trimestrială din T4 2007 până în prezent.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional