Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cea mai ieftină garsonieră vândută pe MagazinulDeCase.ro în 2010: 25000 Euro

C.P. Piaţa Imobiliară /

MagazinulDeCase.ro a realizat un studiu bazat pe cele mai scumpe şi pe cele mai ieftine locuinţe care au fost vândute de pe site în anul 2010. Au fost luate în calcul garsonierele, apartamentele cu două camere, cu trei camere şi casele vândute în Bucureşti.

În ceea ce priveşte garsonierele, cea mai ieftină garsonieră vândută de pe MagazinulDeCase.ro se află în Pieptănari, având o suprafaţă de 16 mp. Aceasta a fost vândută la sfârşitul lunii mai la un preţ de 25.000 euro. La polul opus, se află o garsonieră de 32mp din zona Titulescu, care a fost vândută la sfârşitul lunii martie, mobilată şi utilată la preţul de 100.000 Euro.

Pe segmentul apartamentelor cu 2 camere, cel mai ieftin apartament vândut a avut un preţ de tranzacţionare de 27.000 de euro. Acesta este situat în Ferentari şi are o suprafaţă de 36 mp. Cel mai scump apartament a fost vândut la sfârşitul lunii noiembrie, la un preţ de 150.000 euro. Imobilul este poziţionat în Piaţa Unirii şi are o suprafaţă de 68 mp şi a fost vândut complet mobilat şi utilat.

Pe segmentul apartamentelor cu 3 camere, cel mai ieftin apartament a fost vândut în luna februarie 2010 la pretul de 42.000 euro. Acesta este poziţionat în Theodor Pallady, cu o suprafaţă de 50 mp şi a fost vândut nemobilat. În ceea ce priveşte cel mai scump apartament cu 3 camere, acesta s-a vândut la sfârşitul lunii noiembrie la un preţ de 290.000 euro având o suprafaţă de 200 mp, situat în Şoseaua Nordului si s-a vândut nemobilat.

Preţul cel mai mic în tranzacţiile cu case din Bucureşti în acest an a fost de 60.000 euro pentru o casă de trei camere, situată în Ferentari. Imobilul a fost vândut nemobilat, având o suprafaţă de 70 mp, în ianuarie 2010. Cea mai scumpă casă tranzacţionată are 14 camere din Piaţa Romană cu o suprafaţă de 700 mp. Preţul a fost de 1.660.000 euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional