Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cea mai scumpa cladire de birouri oferita online in Bucuresti

A.D. Piaţa Imobiliară /

Cea mai scumpa cladire de birouri scoasa la vanzare in Bucuresti are un pret cerut de 12,58 milioane de euro. Cladirea are o suprafata inchiriabila de aproape 11.000 mp si este situata in zona Ghencea, potrivit unui top relizat de spatiicomerciale.ro, platforma dedicata spatiilor comerciale lansata de Imobiliare.ro.

Pe locul al doilea in clasamentul realizat in Capitala se situează un imobil de birouri de pe strada Lipscani, de aproximativ 5.000 mp, in schimbul caruia proprietarul solicita 7,8 milioane de euro.

La pretul de 6 milioane de euro poate fi achizitionata urmatoarea proprietate din top, respectiv o cladire de 1.570 mp suprafata utila, situata in zona Aviatorilor-Herastrau.

In afara Capitalei, cea mai scumpa cladire de birouri scoasa la vanzare in Cluj-Napoca prin protalul imobiliar are un pret de 2,38 milioane euro, pentru o suprafata de 2.600 mp.

In Brasov, cea mai valoroasa cladire de birouri disponibila are un pret cerut de 5 milioane de euro, respectiv o suprafata de 4.200 mp.

Pentru 1,8 milioane de euro poate fi achizitionata cea mai scumpa cladire de birouri oferita in Timisoara. Imobilul este situat in zona Simion Barnutiu si dispune de o suprafata de 2.800 mp, conform aceleiasi surse.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional