Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cei mai mari dezvoltatori imobiliari vor fi, în această toamnă, exclusiv la TIMON

F. A. Piaţa Imobiliară /

La cele trei ediţii Timon de la sfârşitul acestui an, începând cu TIMON ALL INCLUSIVE, expoziţia în aer liber din Piaţa Constituţiei, ce se va desfăşura în perioada 24 - 27 septembrie, cinci dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari vor fi prezenţi cu titlu de exclusivitate: Adama, GTC, Cosmpolis, GreenCity şi Seven Hills.

"Din experienţa de promotor al primului târg imobiliar organizat în România am învăţat cât de importantă este ideea de parteneriat în imobiliare. Încrederea este cea care trebuie să guverneze piaţa imobiliară, iar parteneriatul reciproc avantajos reprezintă cheia oricărei afaceri imobiliare de succes. Piaţa imobiliară din România s-a maturizat şi atunci trebuie să promovăm ideea unui parteneriat bazat pe încredere şi adevăr, între dezvoltatori şi publicul larg. TIMON a trecut de etapele de încercări şi sprijinire a unei industrii care a născut mii de controverse. Am ales să punem accentul pe calitate şi să aducem alături de noi parteneri de durată, parteneri care dezvoltă proiecte ambiţioase şi care nu vor dispărea peste noapte. De aceea, am atras alături de noi dezvoltatori care au crezut în ideea unei pieţe mai mature şi mai corecte. Faptul că cinci dintre cei mari dezvoltatori imobiliari din România au ales să fie parteneri exclusivi ai TIMON demonstrează că, într-adevăr, am oferit cele mai bune soluţii şi servicii în materie de târguri imobiliare", a declarat Vlad Vlasceanu.

Conştienţi de nevoile pieţei în acest moment, organizatorii TIMON au ajuns la concluzia că atât utilizatorii finali, cât şi expozanţii merită mai mult, motiv pentru care, din 24 septembrie, promit că noţiunea de târg imobiliar va însemna, într-adevăr, mai mult. "Ne-am dat seama că nu este suficient să aducem la un loc persoane care vor să vândă cu alte persoane care vor să cumpere şi că, mai ales, utilizatorii finali vor avea nevoie de un garant că tranzacţia lor este una perfectă. De aceea, am pus la punct un program de profesionalizare a pieţei imobiliare al cărui start va fi pe 24 septembrie, în aer liber, la TIMON ALL INCLUSIVE."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional