Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cel mai mare centru comercial din Prahova va fi inaugurat in noiembrie

I.D. Investiţii /

Anca Damour, Director General Carrefour Property

Anca Damour, Director General Carrefour Property

Ploiesti Shopping City, o investitie de aproximativ 65 de milioane de euro, a New Europe Property Investments plc ("NEPI") si Carrefour Property ("CFP"), se va deschide catre public in noiembrie 2012.

Lucrarile de constructie au inceput in luna decembrie 2011. Noul centru comercial va fi cea mai mare destinatie de cumparaturi si petrecere a timpului liber din judetul Prahova, avand o suprafata inchiriabila ("GLA") de peste 55.000 mp si peste 100 de magazine.

"Ploiesti Shopping City va fi cu siguranta ceva deosebit fata de tot ce exista pe piata centrelor comerciale din Romania! Am pus clientul in centrul preocuparilor noastre atat din perspectiva tenant mix-ului cat si a amenajarilor de calitate, astfel incat sa putem garanta petrecerea de o maniera cat mai agreabila a timpului liber, gasind tot ceea ce il intereseaza sub acelasi acoperis. Acesta este doar primul proiect de tip mall. Speram sa urmeze in curand si altele, noi uitandu-ne deja la noi potentiale locatii. Anul acesta nu vom mai deschide niciun mall ca acesta din Ploiesti, care vine in completarea hypermarketului deja existent, insa suntem n cautari", a afirmat Anca Damour, General Manager Carrefour Property Romania.

Ploiesti Shopping City are la acest moment o rata a inchirierii de 70%. Pana la sfarsitul lunii iunie, conform planningului, proiectul va avea o rata de inchiriere de peste 90%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional