Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cele mai ieftine terenuri de langa Bucuresti

A.D. Piaţa Imobiliară /

Cele mai ieftine terenuri de langa Bucuresti

Cele mai ieftine terenuri pentru constructii din apropierea Bucurestiului se afla in orasul Magurele, unde metrul patrat costa in medie 44 de euro. Pe al doilea loc in clasament se situeaza Buftea, cu un pret mediu de 48 de euro pe mp. Terenuri accesibile pot fi achizitionate si in Bragadiru, la un cost mediu de 65 de euro pe mp, potrivit unei analzie realziate de portalul Imobiliare.ro.

In Poesti-Leordeni, pretul mediu la terenuri este de 67 de euro pe mp, iar in Chitila de 71 deeuro pe mp.

Cele mai scumpe terenuri din apropierea Capitalei se afla in orasul Otopeni, unde pretul mediu pe mp atinge 116 euro, conform aceleiasi surse.

Cu toate acestea, sunt si terenuri care pot fi achizitionate in localitatile amintite la preturi cu mult sub medie.

La munte, cele mai ieftine terenuri pentru case se gasesc, potrivit portalului imobiliar, in judetul Brasov. Aici pot fi achizitionate loturi pentru construirea unor case de vacanta la preturi sub 10 euro pe mp. De exemplu, in comuna Halchiu poate fi cumparat un lot de teren cu 6 euro pe mp, iar in Rasnov cu 8 euro pe mp.

La mare, preturile medii ale terenurilor construibile din apropiere de Constanta variaza intre 29 de euro pe mp (in orasul Techirghiol) si 164 euro pe mp (in Mamaia).

In vestul tarii, in apropiere de Timisoara, preturile cerute de proprietarii de terenuri pentru cosntructii variaza intre 19 euro pe mp (in comuna Giarmata) si pot ajunge la 43-45 de euro pe mp in localitati precum Giroc, Dumbravita si Ghiroda.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional