Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cele mai mici chirii din Capitala

I.D. Piaţa Imobiliară /

Cele mai mici chirii din Capitala

Preturile de inchiriere ale locuintelor scoase pe piata in Capitala pornesc de la 180 de euro pentru o garsoniera si de la 250 de euro pentru un apartament de trei camere, potrivit unei analize realizate de portalul imobiliare.ro.

Dintre cele mai cautate cartiere ale Bucurestiului, preturile sunt similare in Drumul Taberei si Militari, dar sunt ceva mai ridicate in Dristor.

Drumul Taberei

Chiriile in cel mai cautat dintre cartierele Capitalei, Drumul Taberei, incep de la 180-190 de euro pe luna pentru o garsoniera mobilita si utilata.

In cazul apartamentelor cu doua camere in Drumul Taberei chiriile pornesc de la 210-220 de euro pe luna, pentru o locuinta cu o suprafata utila cuprinsa intre 40 si 48 de metri patrati, complet mobilata si utilata.

In ceea ce priveste locuintele cu trei camere proprietarii solicita minim 250 de euro chirie pentru un apartament utilat dar doar partial mobilat.

Militari

Preturile de pornire ale chiriilor din Militari la un nivel apripiat de cele din Drumul Taberei. Pentru o gasniera mobilata, cu o suprafata utila de 30 mp, intr-un bloc vechi cel mai mic pret este de 180 de euro pe luna.

Pe segmentul locuintelor cu doua camere, cel mai mic pret cerut este 200 de euro, pentru un apartament vechi, mobilat si utilat, situat la parterul unui bloc cu noua etaje.

La trei camere, cea mai mica chirie din Militari este 290 de euro pe luna pentru o locuinta in zona Lujerului.

Dristor

In cartierul Dristor pentru garsonierele situate in blocuri vechi, preturile pornesc de la 210 euro pe luna (pentru o suprafata utila de 35 de metri patrati).

La doua camere, cel mai mic pret cerut este 240 de euro pe luna pentru un apartament cu o suprafata utila de 55 de metri patrati.

Un apartament cu trei camere partial mobilat din cartierul Dristor poate fi inchiriat cu minimum 330 de euro pe luna.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional