Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Centru de cercetare construit la Joita, judetul Giurgiu

I.D. Investiţii /

Un nou centru de cercetare este construit de Mira Telecom in localitatea Joita, judetul Giurgiu.

Proiectul, in valoare de aproximativ 2 milioane euro beneficiaza de asistenta financiara nerambursabila prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Econmice".

"Dincolo de cifre, speram ca centrul nostru de cercetare sa inspire şi alte companii la dezvoltarea de proiecte similare. Este esenţial pentru viitorul profesional al specialiştilor din Romania!" a declarat Stelian Ilie , Preşedintele Mira Telecom.

Prima faza de constructie a cladirii a fost deja incheiata. Cladirea livrata are o suprafata desfasurata de circa 720 metri patrati, iar terenul pe care a fost ridicata constructia are o suprafata totala de 9.000 mp, fiind o proprietate privata. Pasul urmator in implementarea proiectului prevede achizitia de aparate, utilaje si echipamente.

In cadrul centrului de cercetare vor functiona urmatoarele cinci laboratoare noi de cercetare: laboratorul de dezvoltare software aplicativ , laboratorul de cercetari electronice , laboratorul de cercetari in domeniul fizicii cuantice, laboratorul de cercetari multidisciplinare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional