Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Centru multicultural in nordul Bucurestiului

A.D. Investiţii /

Centru multicultural in nordul Bucurestiului

Primaria Municipiului Bucuresti intentioneaza sa realizeze un spatiu multicultural modern - Centrul International de Arte Vizuale prin reconversia fostului Combinat al Fondului Plastic din zona Bulevardului Poligrafiei.

Cu o suprafata construita de peste 5.000 de mp, noul Centru International ar urma sa devina cel mai important pol cultural-turistic din sud-estul Europei. Acesta va gazdui galerii de arta, ateliere, sali de conferinte, dar si spatii pentru organizarea de evenimente culturale, potrivit reprezentantilor municipalitatii.

In vederea identificarii unor solutii pentru realizarea spatiului multicultural, Uniunea Artistilor Plastici, Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" si Primaria Municipiului Bucuresti, au organziat o expozitie in care au fost expuse 21 de proiecte realizate de 50 de studenti de la Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu", coordonati de profesorul Dorin Stefan.

""Ideea (n.r. centrului international) s-a nascut in urma cu 5 luni, atunci cand s-a stabilit si refacerea spatiului prin accesarea de fonduri europene. Am inceput deja sa lucram la realizarea ei, avand si ajutorul profesorului Dorin Stefan si al studentilor. Acum urmeaza insa cea mai grea etapa, aceea de a obtine finantarea", a declarat primarul general Sorin Oprescu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional