Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Centrul Multifunctional din Craiova este aproape gata

I.D. Investiţii /

Centrul Multifunctional din Craiova este aproape gata

Proiectul de realizare a Centrului Multifunctional din cartierul Romanesti al Craiovei a ajuns la acoperis. Constructorul, Recon, a finalizat vineri, 11 mai, de ridicat structura de rezistenta a invelitoarei.

"Sunt multumit de modul si ritmul in care se deruleaza aceste lucrari. O sa facem si lucrari de reabilitare a intregii zone inconjuratoare si in acest fel vom reusi sa dam viata acestei parti a orasului.", a declarat Antonie Solomon, primarul municipiului Craiova, cu ocazia unei vizite pe santier.

Structura este formata din 10 parti, iar greutatea totala este de 280 de tone. Ridicarea ultimei parti componente a acestei structuri s-a facut cu o macara de 500 de tone, fiind o operatiune destul de complexa.

"Fiecare dintre cele 10 parti ale structurii de rezistenta a acoperisului cantareste 28 de tone. Cand se va inchide acoperisul, acesta va cantari aproximativ 400 de tone" , a declarat Marian Petcu, directorul RECON S.A., antreprenorul general al santierului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional