Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Centrului de Zi "Harap Alb" Bucuresti se extinde

I.D. Investiţii /

Centrul de Zi "Harap Alb" din sectorul 4 al Capitalei va fi extins printr-un proiect finantat din fonduri europene. Contractul de finantare a fost semnat ieri, 20 martie, intre Directia Generala de Asistenta Generala si Protectia Copilului Sector 4 si Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti- Ilfov.

Obiectivul se va realiza printr-o finantare nerambursabila totalizand 3,69 milioane lei, perioada de implementare a proiectului fiind de 15 luni.

Extinderea presupune construirea unei cladiri noi, cu regim de inaltime Parter, in imediata apropiere a celei deja existente, cladire in care vor functiona centre de recuperare destinate unui numar de 50-60 de copiii cu dizabilitati locomotorii si psihice, inclusiv copii care sufera de Autism din Sectorul 4, precum si din celelalte sectoare ale Capitalei.

in noul centru, cu o suprafata total construita de aproximativ 500 mp, vor functiona cinci sali destinate tratamentelor de kinetoterapie, logopedie, masaj, balneo fiziologice, precum si o piscina (cu o suprafata de 5/3 mp, avand nivelul apei de la 60 cm pana la 1,5 m) pentru tratament hidroterapeutic, destinat copiilor cu afectiuni grave de parapareza sau tetrapareza spastica, un cabinet de asistenta medicala, un cabinet pentru consilierea psihologica a copiilor cu afectiuni, dar si a parintilor.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional