Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CENTURY 21 ROMÂNIA: 4% din cele 900.000 de locuinţe din Bucureşti au fost tranzacţionate în 2010

Emilia Olescu Piaţa Imobiliară /

Compania CENTURY 21 România va fi prezentă la International and Branding Franchise Exibition, eveniment ce va avea loc în perioada 20-22 mai, la World Trade Plaza. "Înainte de 2008, aproape oricine putea face bani din tranzacţii imobiliare, chiar şi fără cunoştinţe sau instrumente specifice domeniului, în condiţiile în care mai mult de jumătate erau tranzacţii speculative. În ultimii doi ani, situaţia s-a schimbat radical, astfel încât numărul actorilor pe această piaţă a scăzut semnificativ. În opinia CENTURY 21 România, dintr-un total de aproximativ 900.000 unităţi locative în Bucureşti, în 2010 s-au tranzacţionat în jur de 4%, însă toate acestea au motivaţii sociale reale în spate, semn că piaţa se apropie de normalitate", a declarat Cătălin Scripcaru, preşedinte CENTURY 21 România.

La standul CENTURY 21 România, cei care vizează demararea unui business vor putea discuta cu reprezentanţii companiei despre oportunitatea achiziţionării unei francize în imobiliare: "Din punctul meu de vedere, în prezent există o oportunitate imensă pe această piaţă pentru oferirea de servicii cu adevărat profesioniste, la cele mai înalte standarde. Clienţii finali, atât vânzători cât şi cumpărători, au nevoie de informaţii şi consultanţă pe care nu le pot obţine singuri sau din partea multor agenţi activi azi pe piaţă. Plecând de la acest fapt, achiziţia unei licenţe CENTURY 21 oferă accesul la brand, know-how şi suportul care să asigure elementele menţionate anterior . Această afirmaţie se bazează pe expertiza reţelei globale CENTURY 21, la care au acces toţi francizaţii. În plus, aceştia beneficiază de instrumente unice de marketing, precum analiza comparativă, de suport pentru recrutare, programe de training, strategie de business la cheie şi programe de premiere pentru agenţi", a adăugat Cătălin Scripcaru.

Taxa de instalare a acestei francize costă 10.000 de euro, la care se adaugă costurile pe care le implică deschiderea unei astfel de afaceri, investiţia totală ajungând la circa 20.000-30.000 de euro.

Master franciza CENTURY 21 în România a fost preluată în 2010 de Cătălin Scripcaru, Managing Partner Advanced Development, iar în prezent numără şapte agenţii francizate, precum şi o divizie de evaluări imobiliare.

Century 21 Real Estate LLC este cel mai mare francizor mondial din domeniul imobiliar, furnizând servicii complete de pregătire profesională, gestionare, administrare şi marketing pentru Sistemul CENTURY 21. Reţeaua este alcătuită din 8.000 de agenţii imobiliare, pentru care lucrează circa 121.000 de specialişti, în 73 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Century 21 Real Estate LLC este o filială a Realogy Corporation, SUA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional