Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Certificat de urbanism pentru autostrada Tirgu Mures-Ditrau

I.D. Investiţii /

Proiectul de construire a autostrazii Tirgu Mures-Ditrau (in traversarea judetului Mure) a primit certificat de urbanism pentru etapa de intocmire a studiului de fezabilitate.

Certificatul a fost emis la data de 7 august 2012 de catre Consiliul Judetean Mures.

Pe teritoriul judetului Mures, viitoarea autostrada va fi prevazuta cu trei noduri rutiere (Tirgu Mures, Acatari, Sovata), un nod de perspectiva (Miercurea Nirajului), doua tuneluri, 20 de poduri peste ape, 13 pasaje de drumuri peste autostrada, 10 viaducte si un pasaj peste calea ferata. Totodata, in cadrul proiectului sunt prevazute parcari de scurta durata si spatii pentru servicii.

Autorizatia de construire pentru autostrada Tirgu Mures-Ditrau urmeaza sa fie emis de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii.

Autostrada Tirgu Mures - Ditrau - Iasi va facilita traficul international de tranzit intre coridoarele PAN Europene IV si IX, aceasta urmand sa realizeze o legatura rapida si sigura intre Autostrada Transilvania A3 (Brasov - Bors) si coridorul IX PAN European (Bucuresti - Focsani - Albita).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional