Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CFR scoate la închiriere peste 1.000 de spaţii şi terenuri

A.C. Piaţa Imobiliară /

CFR scoate la închiriere peste 1.000 de spaţii şi terenuri

Compania Naţională de Căi Ferate (CFR) organizează în data de 22 iulie, opt licitaţii publice pentru închirierea, la nivel naţional, a 1072 de locaţii (spaţii şi terenuri), proprietate privată a companiei, în suprafaţă totală de 389.418,30 mp, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Spaţiile comerciale scoase de CFR pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 42.060,13 mp, iar terenurile - 347.358,17 mp şi se adresează agenţilor economici care doresc să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional, potrivit comunicării.

"Dezvoltatorii şi reprezentanţii marilor branduri care doresc să intre şi pe piaţa de retailer locală sunt aşteptaţi să participe la cele 8 licitaţii deschise, marţi 22 iulie 2014, începând cu ora 09.00, la sediile celor 8 regionale de cale ferată: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa", se arată în comunicat.

Spaţiile comerciale sunt situate în gări, sau în proximitatea acestora, şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală.

Macarie Moldovan, director general al CFR a declarat: "Prin această abordare pe piaţa imobiliară, dorim ca activităţile comerciale din staţiile de cale ferată, să îmbine perfect calitatea produselor cu serviciile oferite celor aproximativ 60 de milioane de călători, în contextul în care prin modernizarea gărilor s-a redimensionat şi îmbunătăţit aria comercială a companiei. Valorizarea spaţiilor şi terenurilor deţinute de companie este parte a unui proces complex de creştere a eficienţei economice, dar şi de a optimiza fluxul de numerar, necesar pentru a asigura condiţii şi servicii de calitate în gări".

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional