Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Chinezii vor investi un miliard de dolari in termocentrala Rovinari

A.D. Investiţii /

Chinezii vor investi un miliard de dolari in termocentrala Rovinari

Compania chineza China Huadian Engineering va investi peste un miliard de dolari pentru construirea unui nou grup energetic de minim 500 MW la termocentrala Rovinari, au anuntat reprezentantii Ministerului Economiei.

Compania chineza a castigat licitatia internationala initiata in acest scop. O echipa tehnica a investitorului a efectuat o vizita la Rovinari pentru a strange date tehnice si urmeaza ca la finalziarea acestui proces sa fie constituita compania de proeicta care va realzia efectiv grupul energetic.

Acesta este unul dintre cele mai importante proiecte care vizeaza modernizarea si dezvoltarea sistemului energetic national.

China Huadian Engineering este una din primele cinci companii de stat din China din domeniul energetic, atat pe componenta de productie, cat si pe cea de constructie. Pana in prezent a realizat un numar de 212 centrale electrice in China, Indonezia, Malaezia, Cambodgia, avand lucrari in desfasurare si in Turcia.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional