Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cinci case de peste un milion de euro, de vânzare în Braşov

OVIDIU VRÂNCEANU, BRAŞOV Piaţa Imobiliară /

Cinci case de peste un milion de euro sunt scoase la vânzare la Braşov. Cea mai scumpă dintre acestea este un complex format din 7 apartamente. Preţul cerut este 2,4 milioane euro, iar imobilul cu o suprafaţă de 500 mp se află în centrul istoric al oraşului.

O casă cu cinci camere din zona centrală a oraşului este scoasă la vânzare cu două milioane de euro. Casa, care e construită în regim de demisol, parter şi etaj, are şi un teren de 1.100 de metri pătraţi. O altă casă scoasă la vânzare este situată în cartierul Astra şi preţul de vânzare este de 1,950 milioane de euro. Imobilul are patru camere şi o suprafaţă de 211 metri pătraţi, în preţ fiind inclus şi un teren de 750 de metri pătraţi.

La 1,75 milioane de euro este evaluată o casă din zona centrală a Braşovului. Aceasta are o suprafaţă de 150 de metri pătraţi şi cinci camere, regimul de construcţie fiind de subsol şi parter. Terenul, care este vândut odată cu casa, este de 2.900 de metri pătraţi.

Cea de-a cincea casă de peste un milion de euro scoasă la vânzare pe site-ul amintit este situată pe Drumul Poienii. Imobilul are cinci camere construite pe o suprafaţă de 430 de metri pătraţi, în regim de parter plus trei etaje. Terenul aferent este de 1.100 de metri pătraţi, iar preţul de vânzare este de 1,6 milioane de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional