Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cinematograful din cadrul complexului Lotus Center va fi reabilitat

I.D. Investiţii /

Lotus Center

Lotus Center

Cinematograful din cadrul complexului oradean Lotus Center va intra in reabilitare incepand de anul viitor.

Lucrarile vor viza atat retehnologizarea salilor care vor deveni full digitale, cat si reamenajarea spatiului.

Planurile de modernizare a zonei de divertisment se incadreaza in strategia adoptata de Lotus Center Oradea de a valorifica traditia si locatia cheie a primului centru comercial din oras.

Reprezentantii Lotus Center au declarat:

"Componenta de lifestyle si entertainment este un atu valoros al oricarui centru comercial si avem incredere ca Lotus Oradea isi va consolida pozitia de lider in topul preferintelor oradenilor si al clientilor din zona, in urma acestui demers."

Lotus Center a fost deschis in Oradea in 2002 si de atunci a trecut prin numeroase etape de modernizare. In septembrie 2011, in urma unui proces amplu de modernizare si repozitionare, complexul s-a relansat cu o fatada complet refacuta.

Centrul cuprinde o zona de food court moderna, 12 piste de bowling, 14 mese de biliard, cazino, cafenea si terasa partial acoperita, o sala de evenimente moderna, spatiu de joaca pentru copii si numeroase zone de recreere.

In prezent centrul comercial se desfasoara pe 65.000 de mp construiti in cadrul sau desfasurandu-si activitatea 130 de magazine si 1.400 de locuri de parcare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional