Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Alba cauta finantare pentru proiectele de apa si canalizare

I.D. Investiţii /

Judetul Alba are nevoie de circa 130 milioane euro pentru lucrari de infrastructura apa si canalizare in perioada 2014-2020.

Aceasta suma se va finanta partial prin Programul Operational Sectorial Mediu (circa 90 milioane euro) iar diferenta prin Programul National de Dezvoltare Rurala si din surse ale comunitatilor locale.

O intalnire a avut loc intre Ministerul Fondurilor Europene, ai Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, ai unei societati de consultanta si ai operatorului regional de apa si de canalizare din judetul Alba, SC APA CTTA SA. Reuniunea a avut ca scop discutarea necesitatilor de investitii in sectorul de apa si canalizare din judetul Alba.

Ion Dumitrel, Presedintele Consiliului Judetean Alba, precizeaza:

"Este foarte important sa stim din timp ce posibilitati de finantare exista pentru necesarul de investitii al judetului Alba. Vrem ca in viitor apa si canalizarea sa ajunga in toate zonele judetului Alba si astfel ne putem pregati mai bine o strategie de lucru."

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional