Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Bacau a finalizat statia de transfer Gaiceana

A.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Bacau a finalizat lucrarile de constructie la statia de transfer Gaiceana in urma unei investitii de 3,78 milioane de lei, din care aproape doua milioane de lei reprezinta lucrari de constructii, iar aproximativ 1,8 milioane lei procurare utilaje si echipamente.

Statia de transfer Gaiceana ocupa o suprafata de 5.500 mp, avand o capacitate medie de functionare de 5.000 tone pe an. Capacitatea maxima proiectata pe zi de lucru este de 23 tone. Lucrarile de infrastuctura au cuprins zona receptie, drumuri, parcari, iluminat exterior, imprejmuire si spatii verzi, alimentarea cu apa potabila, canalizarea menajera, canalizarea pluviala, alimentarea cu energie electrica.

Obiectivul face parte din contractul de lucrari "Constructia statiei de sortare si compostare Onesti, a statiilor de transfer Onesti, Beresti Tazlau si Gaiceana in judetul Bacau, Romania", cu o valoare totala de 41,53 milioane lei. Contractul a fost semnat de CJ Bacau cu asociatia de firme Hidroconstructia - Iridex Group Constructii - Argif Proiect.

Contractul face parte din proiectul mai mare "Sistem integrat de management al deseurilor solide in judetul Bacau", proiect cofinantat din Programul Operational Sectorial Mediu, cu o valoare totala de 148,5 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional