Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Cluj a emis autorizatia pentru constructia centrului de management al deseurilor

I.D. Investiţii /

Centrul de Management Integrat al Deseurilor din Cluj a primit autorizatia de construire, informeaza un comunicat remis redactiei.

"Acest centru de management integrat al deseurilor va deservi intreg judetul, fiind statia finala in care deseurile colectate din intreg judetul, provenind din statiile de transfer, vor fi sortate, tratate mecano-biologic, rezidurile urmand sa ajunga in celula de depozitare. Prin aceasta etapa se parcurge inca un pas important pentru rezolvarea problemei colectarii, tratarii si depozitarii deseurilor", considera presedintele Consilului Judetean Cluj, domnul Alin Tise.

Investia va cuprinde zona de depozitare, zona de exploatare, zona administrativa, drumuri interne, imprejmuire, poarta de acces. Durata de executie a lucrarilor este de 14 luni, calculata de la data de incepere a lucrarilor.

Centrul de Management Integrat al Deseurilor se va construi pe o suprafata de teren de 64 de hectare, aflata in proprietatea comunei Feleacu, care a fost data in administrarea forului judetean pentru implementarea acestui proiect.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional