Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Cluj va extinde parcul Tetarom I

A.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Cluj, in parteneriat cu Primaria comunei Feleacul, a atras fonduri POR pentru dezvoltarea parcului industrial Tetarom I. Proiectul are o valoare totala de peste 69 milioane lei, inclusiv TVA, din care 30,7 milioane lei fonduri nerambursabile, au anuntat reprezentantii autoritatii judetene.

Proiectul presupune extinderea retelelor de utilitati, realizarea a 560 m de drum, construirea a doua hale: una de 2.820 mp utili si una de 1.670 mp; a unui sediu administrativ de 1.630 mp si a unei cladiri de birouri de aproape 3.500 mp utili.

Durata de implementare a proiectului este 27 de luni, cu termen de finalizare in iulie 2015.

CJ Cluj a mai obtinut finantare POR si pentru infiintarea parcului industrial Tetarom IV.

Proiectul are o valoare totala de 54,9 milioane lei, inclusiv TVA, din care fondurile nerambursabile reprezinta aproape 17,5 milioane lei.

Investitia presupune crearea infrastructurii: platforme si drumuri, retele de alimentare cu apa, canalizare, retele de alimentare cu gaz, racord electric si statie de transformare; construirea unei hale pentru intreprinderi mici si mijlocii si a unei cladiri de birouri.

Durata de implementare a proiectului este de 28 luni, respectiv pana in iulie 2015.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional