Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Olt deruleaza 7 proiecte cu finantare POR

A.D. Investiţii /

Muzeul Judetean Olt

Muzeul Judetean Olt

Consiliul Judetean Olt a atras pana in prezent fonduri europene prin Programul Operational Regional pentru 14 proiecte. Valoarea cumulata a acestora este de aproximativ 34 milioane de euro, au precizat reprezentantii institutiei.

In prezenet, mai sunt in implementare 7 proiecte. Acestea vizeaza urmatoarele obiective de investitii: reabilitarea si modernizarea drumului judetean DJ 677, limita judet Valcea - Piatra Olt, (in valoare de 6,36 milioane euro); modernizarea, dezvoltarea si echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina; reabilitarea Centrului de ingrijire si Asistenta "Soparlita"; realizarea Centrului de terapie Ocupationala Draganesti-Olt; Reabilitarea si dotarea Scolii Profesionale Speciale Bals; realizarea Bursei de cereale in orasul Corabia, respectiv reabilitarea sectiilor expozitionale la Muzeul Judetean Olt.

Alte 7 proiecte au fost finalizate. In prezent se mai afla in precontractare proiectul vizand extinderea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta in regiunea S-V Oltenia, in valoare de aproximativ un milion de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional