Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Prahova a obtinut finantare pentru un pasaj in Ploiesti

I.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Prahova a obtinut o finantare europeana de 65 milioane lei pentru realizarea unui pasaj in zona de nord a Ploiestiului.

Contractul de finantare este semnat astazi intre Consiliul Judetean Prahova, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia si Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Fondurile vor fi acordate prin Programul Operational Regional, Axa prioritara 1 "Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbani de crestere".

Valoarea totala a proiectului este de 83,71 milioane lei. Consiliul Judetean Prahova va trebui sa asigure pentru implementare o cofinantare de 18,66 milioane lei din bugetul judetului.

Pasajul va fi construit in continuarea DJ102 peste DN1B. Se va realiza un pasaj superior tip giratie si legaturile intre DJ102 (288 m) si DN1B (384 m) prin beretele de acces denivelate.

Contractul face parte din lista de proiecte prioritare, inclusa in Planul Integrat de Dezvoltare pentru Polul de Crestere Ploiesti - Prahova. Acesta este cel de-al noualea proiect finantat in cadrul Programului Operational Regional.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional