Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Satu Mare a demarat proiectul pentru reabilitarea spitalului judetean

I.D. Investiţii /

Spitalul Judetean Satu Mare

Spitalul Judetean Satu Mare

Consiliul Judetean Satu Mare a demarat proiectul de reabilitare, consolidare si echipare a cladirii Spitalului Vechi din municipiul Satu Mare. In data de 14 martie, s-a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice licitatia pentru atribuirea contractului de lucrari la imobilul situat in P-ta Eroii Revolutiei nr. 3-2.

Valoarea estimata a lucrarilor este de 15 milioane lei fara TVA. Consiliul Judetean Satu Mare va aloca aproximativ 30% din aceasta suma, restul fiind finantat de Ministerul Sanatatii.

Deschiderea ofertelor depuse va fi in data de 4 aprilie, criteriul de atribuire a lucrarii fiind "Pretul cel mai scazut". Termenul de finalizare a lucrarilor este de 18 luni de la data atribuirii contractului si emiterii ordinului de incepere a lucrarilor.

Spitalul Judetean de Urgenta II (Spitalul Vechi) din municipiul Satu Mare este o constructie din prima jumatate a secolului XIX, avand initial destinatia de scoala. Cladirea se gaseste pe lista monumentelor istorice, suprafata totala este de 11.376 mp, regimul de inaltime D+P+2E si inaltimea maxima de 12,55 m.

Uzura fizica si morala a imobilului impune: reparatii, reabilitare arhitecturala/structurala si o buna intretinere in timp. Se va realiza: recompartimentare interioara, refacerea integrala a finisajelor interioare si exterioare, schimbarea tamplariei interioare si exterioare, rezistenta la foc, reconditionarea tamplariei de la casa scarilor, a tamplariei care inchide holul de la intrarea principala in sectie, reconditionarea tamplariei exterioare de la intrarea dinspre strada, dimensionarea, modernizarea si inlocuirea instalatiilor electrice, inclusiv curenti slabi, a instalatiilor termice, sanitare, climatizare, scaderea consumurilor energetice ale cladirii, termo-hidroizolatie. Pe intreaga cladire se va prevedea un sistem de siguranta si semnalizare incendiu, telefonie, retele informatice, CATV.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional