Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Satu Marea introduce canalizare in patru localitati din judet

I.D. Investiţii /

CJ Satu Marea introduce canalizare in patru localitati din judet

Consiliul Judetean Satu Mare va demara dupa Sarbatorile Pascale lucrarile la proiectul de realizare a unui sistem de canalizare menajera in lungime de 30 km in patru localitati apartinatoare comunei Paulesti.

Valoarea lucrarilor de investitii privind canalizarea menajera in localitatea Petin si respectiv canalizarea menajera in localitatile Amati, Ruseni si Hrip din comuna Paulesti, se ridica la 2,91 milioane euro, partea de constructie a retelei de canalizare fiind suportata in intregime de catre Banca Mondiala, prin proiectul "Controlul Integrat al Poluarii cu Nutrienti".

"Acest proiect are o importanta vitala pentru cei peste 2600 de locuitori vizati care vor beneficia de acest proiect, realizandu-se un confort la standarde europene a celor peste 1600 de gospodarii, eliminand astfel si riscul contaminarii apei freatice si a celei de suprafata cu nitrati. Acum s-au descarcat primele tuburi pentru canalizare, urmand sa se aduca utilajele si sa se inceapa lucrarile, iar peste 12 luni canalizarea sa fie terminata", a declarat Csehi Árpád Szabolcs, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional