Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CJ Timis va avea mai multi bani pentru investitii

I.D. Investiţii /

Consiliul Judetean Timis a suplimentat cu 18,78 milioane lei bugetul de dezvoltare al judetului pentru acest an. Decizia a fost luata in cadrul ultimei sedinte de consiliu din data de 24 iulie. Suma reprezinta varsaminte din sectiunea de "functionare".

Astfel valoarea fondurilor alocate pentru dezvoltare se ridica la suma de 94,8 milioane lei.

Grosul fondurilor va merge catre "transporturi" pentru care a fost alocata valoarea de 46,67 milioane lei. Sume importante au fost alocate si pentru "protectia mediului", 26 milioane lei, autorităţi executive, 21,5 milioane lei si "cultură, recreere şi religie", 19,63 milioane lei.

Proiectele derulate de sectiunea dezvoltare beneficiaza de subvenţii de la bugetul de stat in valoare de 12 milioane lei, cat si sume primite de la Uniunea Europeana in valoare de 61,47 milioane lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional