Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cladire noua pentru Universitatea de Stiinte Agronomice

A.D. Investiţii /

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti deruleaza o licitatie pentru atribuirea lucrarilor de consolidare, modernizare si amenajare a unei serei - bloc de cercetare.

Lucrarile constau in construirea unei sere - bloc de cercetare complet automatizata pentru studiul produselor agroalimentare, amplasata partial pe o structura consolidata si partial pe structura noua. Cladirea va avea o suprafata desfasurata de aproximativ 3.300 mp si un regim de inaltime subsol partial + parter. Structura de rezistenta va fi alcatuita din fundatii continue din beton armat si suprastructura din metal. Acoperisul va fi realizat din sticla, sustinuta de structura proprie de aluminiu si ferme metalice. Cladirea va fi dotata cu centrala termica pe gaze. Durata lucrarilor este de 200 de zile de la atribuire.

Valoarea contractului a fost estimata la 10 milioane de lei, fara TVA, potrivit unui anunt de participare publicat prin Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

Contractul va fi atribuit prin licitatie deschisa in baza criteriului "pretul cel mai scazut". Termenul limita pentru primirea ofertelor este 4 februarie 2013.

Lucrarile sunt finantate cu fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional