Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cladirea NTC Pipera atrage noi chiriasi

A.D. Piaţa Imobiliară /

NCT Pipera

NCT Pipera

Cladirea de birouri Nord City Tower (NCT) din Pipera, detinuta de ING, a atins un nivel de inchiriere de 40%, in contextul in care zona de birouri s-a confruntat cu dificultati in urma crizei financiare. In comparatie, in urma cu un an rata de ocupare era de doar 18%.

Recent, compania TBI Credit a inchiriat 500 mp, au anuntat reprezentantii AIG/Lincoln, furnizorii de servicii de property management si coordonare a activitatilor de inchiriere.

Tranzactia cu TBI Credit a fost intermediata de compania de consultanta imobiliara the Advisers / Knight Frank.

NCT este o cladire de birouri finalizata in anul 2007 si reamenajata in intervalul 2012-2013. Cladirea dispune de aproximativ 9.100 mp inchiriabili, din care in jur de 8.000 mp reprezinta spatii de birouri, iar restul spatii de retail.

AIG/Lincoln este cunoscuta in Romania pentru dezvoltarea ansamblului de birouri The Lakeview Ofiice, din Bucuresti. Ulterior, compania a decis sa amane pe termen nedefinit dezvoltarea unor noi proiecte in Romania, orientandu-se in schimb spre piata serviciilor imobiliare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional