Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Cladirile istorice din Oradea vor fi reabilitate

A.D. Investiţii /

Cladirile istorice din Oradea vor fi reabilitate

Primaria Municipiului Oradea deruleaza un amplu program de reabilitare a fatadelor cladirilor situate in Centrul Istoric. In prima etapa, aferenta intervalului 2012-2014, vor fi realizate lucrari la 9 cladiri reprezentantive pentru istoria orasului, au precizat reprezentantii Primariei.

Cladirile vizate sunt: Palatul Moskovits Adolf si fii; Casa Poynar; fostele Hotel si Bai Rimanoczy si fosta cafenea Royal; Casa Adorjan I; casa Adorjan II, Palatul Moskovits Miksa; Palatul Stern; Palatul Apollo si Hotelul Parc.

Interventiile presupun repararea sau refacerea zidariilor si peretilor exteriori, a finisajelor exterioare, elementelor de plastica arhitecturala, refacerea sistemului de scurgere pluviala, a invelitoarei si tamplariei exterioare, a trotuarelor si pavajelor de protectie ale cladirilor etc.

Etapa a II-a a programului se va derula in intervalul 2014-2016 si va include si alte zone de pe arterele principale ale orasului care nu sunt cuprinse in ansamblul urban al Centrului Istoric Oradea.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional