Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CNADNR revizuieste studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti

I.D. Investiţii /

CNADNR revizuieste studiul de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a lansat licitaţia pentru atribuirea contractului de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti. Valorea estimata a contractului este de 61,39 milioane lei fara TVA, iar finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile (fondul de coeziune - 85%) si de la bugetul de stat.

Scopul contractului, ce va fi semnat pentru o durata de 10 luni, este revizuirea studiului de fezabilitate, elaborarea sau revizuirea/actualizarea proiectelor de relocare/protejare utilitati, precum si acordarea de asistenta beneficiarului in vederea intocmirii aplicatiei de finantare si a elaborarii documentatiei de atribuire pentru contractul de proiectare/executie, inclusiv in perioada de clarificari la documentatia de atribuire.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 6 iunie 2012, ora 13:00, iar deschiderea va avea loc in aceeaşi zi la ora 14:30.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional