Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CNSC refuza sa declare Coniz Romarg executantul lucrarilor la albia Tarnavei Mari

I.D. Investiţii /

CNSC refuza sa declare Coniz Romarg executantul lucrarilor la albia Tarnavei Mari

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins ca inadmisibila solicitarea Coniz Romarg de a desemna oferta sa drept castigatoarea contractului "Regularizare rau Tarnava Mare pe sectorul Albesti-Odorheiu Secuiesc, judetul Mures si Harghita".

CNSC a respins si solicitarea Multipland privind obligarea autoritatii contractante, Administratia Bazinala de Apa Mures, la plata cheltuielilor ocazionate cu solutionarea contestatiei depuse.

Cu toate acestea CNSC a decis anularea raportului procedurii de achizitie obligand autoritatea contractanta ca in termen de maxim 10 zile sa reevalueze ofertele depuse, cu respectarea dispozitiilor legale si a celor expuse in prezenta motivare. Totodata, beneficiarul are obligatia de a comunica tuturor participantilor masurile luate la procedura de atribuire in baza deciziei CNSC din data de 14 noiembrie 2011.

Licitatia pentru atribuirea contractului "Regularizare rau Tarnava Mare pe sectorul Albesti-Odorheiu Secuiesc, judetul Mures si Harghita" a fost lansata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice la data de 2 august 2011. Lucrarile hidrotehnice au fost estimate la valoarea de 13,55 milioane lei fara TVA. Perioada de implementare a proiectului este de 12 luni, finantarea fiind suportata de bugetul de stat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional