Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

CNSC se apara in cazul autostrada Comarnic-Brasov

I.D. Investiţii /

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor nu a blocat procedura de atribuire a contractului de concesiune lucrari la autostrada Bucuresti-Brasov, tronsonul Comarnic-Brasov, sustin reprezentantii CNSC.

Aceasta precizare vine in urma afirmatiilor facute de premierul Victor Ponta in data 4 ianuarie. La finele primei sedinte de Guvern din acest an prim-ministrul a declarat: "Eu unul nu mai sunt dispus sa inghit abuzurile si smecheriile de la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor. [...] CNSC a muncit tare pe 21 decembrie si a suspendat procedura. Pentru cand? Pentru "sfantu" asteapta". Totodata domnia sa a cerut solutii juridice impotriva CNSC pentru ca acest contract sa poata fi atribuit in cel mai scurt timp.

In aparare reprezentantii CNSC au precizeaza ca deciziile de suspendare pe care le pronunta consiliul actioneaza numai pana la solutionarea pe fond a cauzei, adica maximum 20 de zile de la completarea dosarului.

Cererea de suspendare a procedurii depusa de China Communications Construction Company Limited a fost admisa de CNSC la data de 21 decembrie 2012. Potrivit reprezentantilor CNSC suspendarea a actionat numai pana la data de 3 ianuarie 2013. La aceasta data a fost pronuntata decizia privind solutionarea cazului.

Prin decizia precizata s-a admis, in parte, contestatia formulata de catre China Communications Construction Company Limited, dispunandu-se remedierea anuntului de participare si a fisei de date a achizitiei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional