Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Coldwell Banker anunţă semnarea a 6 noi contracte de închiriere în City Mall

F. A. Piaţa Imobiliară /

Coldwell Banker Affiliates of Romania a intermediat semnarea a şase noi contracte de închiriere în centrul comercial City Mall din Bucureşti. Noile spaţii, care se vor deschide până la sfârşitul lunii aprilie, vor avea o suprafaţă închiriabilă cumulată de aproximativ 1.200 de metri pătraţi, informează un comunicat de presă transmis redacţiei.

"Prin atragerea noilor chiriaşi ne dorim să îmbunătăţim şi să facem mai atractiv mixul de chiriaşi şi servicii pe care mallul le oferă. Niciun chiriaş nu a plecat din mall în ultimele luni. Proiectul trece şi printr-un proces de schimbare a imaginii, iar în ultimele luni am organizat mai multe evenimente pentru public", a declarat Alin Dumitraşcu, mall manager City Mall.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional